BYGGA BO

Det här akvarellmönstret är manuellt konstruerad med hjälp av en enkel teknik där två papperskvadrater flyttas runt samtidigt som motivet ritas över kanterna på dem båda - till slut har man ett perfekt repeterande mönster redo att färgläggas/målas.

Scandinavian Forrest

Känner du igen motivet från namntavlan? Det stämmer!
Jag blev så förtjust i min älg och hans skog att jag klippte ut alla objekt från namntavlan och satte ihop dem till ett skogsmönster.

Välkummen haim

Apropås förtjusning så är det också historien bakom detta mönstret. Sommaren 2018 fick jag mitt första möte med den svenska pärlan Gotland. Det var så vackra byggnader att jag knappt tänkte på landskapet och havet. På kvällen satt jag med ett glas vin i min kompis sommarhus och målade av de fina husen vi hade sett. Husen var ju gulliga var för sig också, men jag älskar hur dem ser ut tillsammans så här i ett mönster.

folk deer

Inspirerad av folkdräkter och gamla rosmålningar föddes mönstret Folk Deer.

WInter Gloves

This pattern came to life during a work-along with some of my fellow designers, we were sitting around a table talking business, inspiration, products and patterns and at the same time I was doodeling with some watercolors. One doodle-glove and then another one and another one. A cozy time became a cozy pattern :)