Marianne.jpg

Kort sagt

Jag heter Marianne Sund och det viktigaste du behöver veta om mig är att jag älskar iskaffe (året runt), akvarell och mina Copic tuschpennor.

Namnet Ekkoform föddes 2012 då jag för första gången började visualisera mig själv som egenföretagare, tanken bakom namnet var former och motiv som ekar till mönster (eko heter ekko på norska).

Om mig

Ändå sedan jag blev tillsagd av min mattelärare att skriva siffrorna istället för att rita dem har jag vetat att det var det här jag ska hålla på med. Jag ser mig själv som en illustratör och mönsterdesigner, men jag blir ofta omtalad som en konstnär, så då är jag säkert det också :)

Jag startade det här företaget för att ge mig själv möjligheten att få jobba med många olika projekt, stora och små, tillsammans med personer som jag väljer att jobba med. Jag skulle jättegärna höra från dig om du har en idé du skulle vilja sätta till livs, om det är en text som behöver illustreras, en vägg som behöver lite kärlek, ett varumärke som behöver en tydligare identitet eller vad det måtte vara. Inga förfrågningar är för stora – Jag känner mig säker på att min lyhördhet, utbildning och erfarenhet har gett mig vad som behövs för att göra dig glad, stora och komplexa jobb tar lite längre tid att färdigställa bara.

Jag har illustrerat barnböcker, designat textiltryck för norska Fotpennjs produkter, gjort väggmålningar på en tandläkarmottagning, en förskola och i en ladugård, designat tapet och mönster, illustrerat bröllopsinbjudningar, namntavlor, målat husporträtt och mycket mer, Kolla gärna in i min portfolio och webbutik för att se några av de projekt jag jobbat med så här långt – och om du tror att jag kan vara den du söker så måste du omedelbart skriva till mig under fliken ”Kontakt” eller via mejl till ekkoform@gmail.com – då skulle jag bli väldigt glad!