Marianne.jpg

Kort sagt

Jag heter Marianne Sund och det viktigaste du behöver veta om mig är att jag älskar islatte och att rita & skapa.

Namnet Ekkoform föddes 2012 då jag för första gången började visualisera mig själv som egenföretagare, tanken bakom namnet var former och motiv som ekar till mönster (eko heter ekko på norska).

Om mig

Har du en suverän text, produkt eller fysisk miljö som behöver det där lilla extra för att lyftas till nästa nivå och kanske till och med attrahera nya kunder? Då har du kommit till rätt ställe! Jag gör lekfulla illustrationer och mönster för alla ytor och vill jättegärna bolla idéer om hur jag kan hjälpa till i dina projekt genom att skapa unika konstverk för dig!

Mitt kreativa huvud fungerar som en svamp som suger till sig intrycket och känslan av ditt projekt så att jag kan skapa något som verkligen representerar dig och din text, produkt eller miljö. Med en solid bakgrund som inrednings designer och en livslång erfarenhet som illustratör kan du lita på mig som din kreativa partner.

Jag älskar mitt yrke och alla de olika projekt och personer jag får jobba med, jag säger egentligen inte nej till något projekt litet eller stort så länge det känns rätt. Jag lever nog lite efter Pippis levnadsregel “det har jag aldrig provat tidigare så det klarar jag helt säkert”. Den inställningen har lätt till att jag har designat ett podcast-cover, ett bokomslag, illustrerat en barnbok (och håller på med en andra!), designat “milstolpe-kort” för ett svenskt företag i startgroparna, designat tryck till norska Fotspennjs produkter, gjort väggmålningar på en förskola, i en lada och hos en tandläkare, bröllopsinvitationer, namntavlor och mycket mer.

Jag kommer från Norge och bor i Tyresö utanför Stockholm, jag har rest mycket och bott flera år i både Spanien och Australien, jag tycker om att se nya ställen och träffa nya människor - och jag ser det bästa i alla situationer, klyschigt men sant. Med mig med på tåget får du inte bara en fantastisk illustratör och mönsterdesigner, du får också en optimistisk idémaskin som drivs av islatte året om.

Kom ihåg - inga förfrågningar för stora eller för små, stora projekt tar lite längre tid bara, så tveka inte med att höra av dig om du tror att jag kan göra något för dig!